“Povești cu artiști” – Drumul spre adevăr

25/01/2017 19:00 - 25/01/2017 21:00
Ceainaria 5, Strada Olimpului, Bucharest, Romania Ceainaria 5, Strada Olimpului, Bucharest, Romania

Laboratorul de Artă lansează cu bucurie seria de evenimente “Povești cu artiști”. În fiecare lună, ne vom întâlni cu artiști din diverse domenii artistice și vom avea prilejul să îi cunoaștem dincolo de creația lor.

Miercuri, 25 ianuarie, vă invităm să petrecem împreună 2 ore în compania actriței Antoaneta Cojocaru. De 7 ani, Antoaneta însuflețește spectacolele Teatrului Bulandra: “Orfeu și Euridice”, “Însemnările unui necunoscut”, “Oscar și Tanti Roz”, “Arlechino moare?” și “Pescărușul”.

Acum 4 ani, din pasiune pentru meseria ei, împreună cu directorul Teatrului Bulandra Alexandru Darie, au pus bazele proiectului “Laboratorul de Noapte”, primul laborator de cercetare teatrală din România. Ulterior, și alte teatre s-au arătat interesate de acest tip de spectacol aparte.

Anto, cum îi spun prietenii, ne va împărtăși despre drumul pe care l-a ales în meseria, dar și în viața ei. Prietenii noștri de la Ceainăria 5 ne vor oferi spațiul prielnic să ne-apropiem de artistă și să ne bucurăm de ceai și povești inspiraționale.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Vă rugăm să confirmați participarea prin email la adresa contact@laboratoruldearta.ro.

Vă așteptăm cu drag și gânduri bune!