Film

“Țigara de după”, Regia: Valentin Păduraru, 2015;

“Bună! Ce faci?”, Regia: Alex Maftei, 2009, Rol: Natalia), film prezentat la Cannes, în 2010, și la TIFF, în 2010;

“Bună! Ce faci?” este o comedie romantică despre doi soți care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracție unul față de celălalt. Fiecare dintre ei își caută iubirea în altă parte și, după câteva nopți de chat nebun, amândoi sunt convinși că și-au găsit amantul perfect pe net. Atracția pentru iubitul virtual e tulburată de sentimentul de vinovăție, însă nici unul nu bănuiește că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar dacă este deosebit de libertin în propriile relații sexuale, băiatul lor de 17 ani este mai mult decât intrigat când descoperă idila părinților lui.

Mai multe despre ”Bună! Ce faci?”, puteți citi aici.

“De ce eu?”, Regia: Tudor Giurgiu, 2014, Rol: secretară;

„Cristian (Emilian Oprea) este un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.”

Mai multe despre “De ce eu?”, puteți citi aici.

“Canalul”, Regia: Cornel Mihalache, 2014, Rol: Stela;

„”La început a fost ordine. Noi am distrus-o”. Aceasta este una dintre ideile de la care porneşte “Canalul” lui Cornel Mihalache, care, în fapt, prezintă o lume atemporală stigmatizată, o lume fără Dumnezeu, a poeţilor, a boierilor, a înţelepţilor, pe care lagărul i-a “modificat”, transformându-i în sub-oameni. Este o lume cu susul în jos, care, pentru a reveni la forma iniţială, trebuie să se dezintegreze, să se autodesfiinţeze, să moară. Totul pe muzica lui Felix Mendelssohn. Nu întâmplător, filmul se încheie cu o sinucidere, care pune capăt “canalului” în care trăieşte fiecare personaj.”

Mai multe despre „Canalul”, puteți citi aici.

“Trenul morții”, Regia: Ionuț Popa, 2011, Rol: Surdomuta;

“Magda”, Regia: Ariana Pendiuc, 2009, Rol: Magda, film selecționat la Cannes, în 2010;

“Cassanova”, Regia: Theodor Barnea, 2009, Rol: Gica;

“O secundă de viață”, Regia: Ioan Carmazan, 2009, Rol: Mara Lasconi;

„”O secundă de viaţă” este un film dramatic care evidenţiază condiţia efemeră a omului. Ce se întâmplă atunci când destinele unor oameni devin unul şi acelaşi?”

Mai multe despre „O secundă de viață”, puteți citi aici.

“Marilena”, Regia: Mircea Danieliuc, 2007 , Rol: Stewardesa;

„Marilena are un şef de serviciu care o înghesuie din când în când. Marilena are un iubit în Canada pe care-l aşteaptă cu drag. Marilena face un copil între timp. Oare cu cine?”

Mai mult despre „Marilena”, puteți citi aici.

“La Urgență”, Regia: Andrei Zinca, Serial TV, 2006, Rol: Gina;

„Primul serial românesc despre viața unui grup de medici de la un spital de urgență din Bucureștii anilor 2000. Vom urmări o echipă de doctori în lupta zilnică pe care o duc cu boala, cu moartea, cu accidentele și cu propriile lor slăbiciuni. În fața lor sunt pacienți care se agață cu disperare de viață. Sunt oameni care își testează limitele. Sunt relații care se nasc și relații care mor. Este un univers în care totul se trăiește la intensitate maximă.”

Mai multe despre „La Urgență”, puteți citi aici.

“Martor fără voie”, Regia: Andy Lupu, Serial TV, 2006, Rol: Marina;

„Patrick, un tanar de familie buna, este torturat de viziuni macabre care, fara exceptie, ajung sa se adevereasca. Bineinteles ca acest lucru il transforma pe tanar in principalul suspect in ochii politistilor care ancheteaza cazurile respective: comisarul David, un anchetator indragostit de meserie, ce crede in capacitatile paranormale ale tanarului, si partenerul lui, comisarul George, un politist corupt si violent, o hahalera cinica, dispus mai degraba sa-l arunce in inchisoare pe viata pe Patrick decat sa accepte ca exista lucruri care scapa logicii obisnuite. Pentru a elucida aceste cazuri bizare, David apeleaza la ajutorul unui personaj misterios, profesorul K, specialist in stiinte oculte si paranormal, care se dovedeste un aliat de valoare al tanarului Patrick, sustinandu-i teoriile si nevinovatia.”

Mai multe despre „Martor fără voie”, puteți citi aici.

“Offset”, Regia: Didi Danquart, 2005, Rol: Asistenta;

„In timpul unei vizite in Romania, un tanar german se indragosteste de o romanca si ii propune acesteia sa se casatoreasca si sa plece impreuna in Germania. Femeia trebuie sa aleaga intre o viata incerta alaturi de iubitul sau, in strainatate, sau sa dea curs avansurilor mai vechiului sau pretendent, pentru o viata lipsita de griji, insa fada, aici, in Romania.”

Mai multe despre „Offset”, puteți citi aici.

“Second Hand”, Regia: Dan Pița, 2001, Rol: Anișoara;

„Lung-metrajul prezinta povestea relatiei dintre doi oameni care privesc dragostea din perspective foarte diferite. Daca pentru Petre (Mihai Calin), intalnirea cu Andreea se va transforma dintr-un simplu capriciu, intr-un sentiment foarte puternic si neasteptat, pentru Andreea (Alexandra Dinu), întreaga poveste va lua forma unui blestem.”

Mai multe despre „Second Hand”, puteți citi aici.

“Azucena – Îngerul de abanos”, Regia: Mircea Mureșan, 2003, Rol: Basarabeanca;

„Filmul este o poveste de dragoste intre un tanar locotenent de graniceri de pe malul Prutului si o tiganca. El este fiu de general, ea fiica de bulibasa. Relatia dintre cei doi este compromisa nu numai de prejudecatile de rasa ci si de un paienjenis de intrigi legate de traficul de frontiera ilegal in care tanarul este prins ca intr-o capcana. Desi fiica de bulibasa, tiganca Azucena este o tanara moderna dornica sa evadeze din mentalitatile traditionale inguste ale neamului sau.”

Mai multe despre „Azucena – Îngerul de abanos”, puteți citi aici.

“Ceai de iasomie”, Regia: Anita Lungu, 2003, Rol: Iulia;

“Sandwich”, Regia: Claudiu Bolchis, 2000, Rol: Ea;

“Istoria iezuiților”, Perafilm, 2000, Rol: Maria.