Păreri spectatori

„Antoaneta Cojocaru, mulțumesc!!! Pentru un spectacol extraordinar. Pentru o energie și o libertate ce a definit și definește Bulandra noastră. Pentru ca mi-ați dat speranță… Pentru că dați spectatorilor neliniște și gânduri frumoase, pentru că vă exprimați inteligent … pentru că vă iubesc!” (Anca Sigartău).

„Magnifică, unică prin modul ei de exprimare ce te uimește, să ne trăiești draga mea, Antoaneta Cojocaru.” (Marin Giulia)

„Antoaneta Cojocaru este una dintre puținele actrițe care mai sunt în stare nu doar să-și joace rolurile, ci și să emoționeze, nu doar până la lacrimi, ci dincolo de ele. Demult n-am mai văzut o actriță care să se dăruiască așa. La sfârșitul piesei, cei care se uitau atent spre scena întunecată de la Bulandra, puteau să vadă cum acolo rămăsese o inimă. Teatrul românesc avea nevoie de inima Antoanetei Cojocaru.” (Andrei Crăciun)

„O recunoaştem imediat pe Antoaneta Cojocaru datorită prezenţei sale gracile, din cale afară de expresive pe scenă. Caldă, sensibilă, cu o putere de muncă impresionantă, dăruită trup şi suflet meseriei, actriţa are darul să-i însufleţească pe ceilalţi. Ceea ce o deosebeşte de alți actori este ambiţia de a se perfecţiona continuu.” (Cristina Rusiecki)

„Antoaneta Cojocaru este una dintre actiţele dăruite şi temerare din tânăra generaţie, care vine cu o mobilitate şi o generozitate creatoare de vârf.” (Doina Uricariu)