Dragi prieteni, bine v-am găsit!

Vă ofer o invitație dublă la spectacolul „The Bach Files” din data de 14 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Bulandra. Tot ce trebuie să faceți este să-mi lăsați un comentariu, dacă vă interesează să vedeți acest spectacol. Vă aștept la teatru!

 

”The Bach Files” este despre un detectiv particular caută într-o metropolă, creuzet al tuturor timpurilor, lumilor și posibilităților, o descedentă a marelui compozitor, un suflet ratacit. Un thriller cu accente SF, o poveste tulburătoare despre iubire, frumusete, despre lupta dintre bine și rău, despre căutarea de sine. Un film pe viu, în care actorii, tranformați în imagini alb-negru, se dizolva, se suprapun, supraanimeaza, isi traiesc si isi spun povestea in si peste desenele animate, in cinetica unei imense benzi desenate creata de Octavian Neculai. Un film 2D creat cu elemente 3D vii, teatrale. Un spectacol condus în exclusivitate de muzică.”

Mai multe despre ”The bach Files”, puteți citi aici.

Invitația o voi oferi vineri până în ora 12:00.

7 Comments

  1. Bogdan Dumitrescu

    Buna ziua, mi-au placut foarte mult spectacolele din cadrul “Laboratorului de noapte” (am vazut Pescarusul si Arlechino moare care m-a impresionat). Imi place foarte mult muzica lui Zoli Toth, mi se par deosebite spectacolele regizate de Ducu Darie precum si toate proiectele la care ati luat parte (si am vazut cateva).

  2. Tudor Cristina

    Am auzit ca este un spectacol care merita cu adevarat vizionat. Tin sa precizez ca sunteti o maestra a jocului scenic si a deghizarii.

  3. Cionila Robert

    Un spectacol care doresc sa-l vizionez impreuna cu mama, careia ii plac foarte mult piesele regizate de Ducu Darie.

Comments are closed.